Winkelwagen € 0,00
Swipe to the left

Bulthuis Transport Event 2018

By Stefan Boers 4 april 2018 617 Views Geen opmerkingen

Op 25 en 26 mei 2018 organiseert Bulthuis zijn eigen event voor de transportbranche. Geen “standaard” beurs maar een event met een andere insteek, bedoeld voor professionals die werkzaam zijn in de bus-, truck,- en trailerwereld. Q Plus zal beide dagen aanwezig zijn op dit evenement.

Inloggen op qplus.nl biedt vele voordelen

By Stefan Boers 19 maart 2018 633 Views Geen opmerkingen

De website van Q Plus, is meer dan alleen een online catalogus. De website moet voor onze klanten een meerwaarde bieden, de website biedt ingelogde gebruikers veel gemak en voordelen.


Graag willen we een aantal zaken voor u toelichten, zodat u weet wat onze website u te bieden heeft.

Drukregelaars: instelbaar of vooringesteld?

By Sylvester Vogelenzang de Jong 1 december 2017 1193 Views Geen opmerkingen

In veel situaties is het wenselijk of zelfs noodzakelijk dat de druk op het afnamepunt gereduceerd wordt. Gereedschap behoeft doorgaans niet meer dan 6.3 bar en iedere tiende bar meer, is feitelijk pure energie verspilling. Het is dan vanzelfsprekend een drukregelaar toe te passen.


Koppelingen en nippels: keuzestress

By Sylvester Vogelenzang de Jong 15 november 2017 1444 Views Geen opmerkingen

Door de keuze aan profielsoorten de koppeling niet meer zien

Bij het aanschaffen van persluchtkoppelingen en/of persluchtsteeknippels is er vaak onduidelijkheid welke uitvoering te kiezen. Welk profiel moet u hebben en welk type koppeling?

MelQ uitbreiding pakket

By Sylvester Vogelenzang de Jong 20 oktober 2017 1132 Views Geen opmerkingen

Steeds meer melkveehouders zien de voordelen van MelQ. Door standaard pneumatiek te vervangen voor MelQ pneumatiek behoren corrosie en vochtproblemen tot het verleden. Een bedrijfszekere stal, dat is wat iedere melkveehouder graag ziet.

Om nog meer aan de vraag uit de markt te kunnen voldoen breiden wij ons MelQ pakket uit. De MelQ-adsorptiedrogers zijn uitgebreid met drogers tot een capaciteit van 60 m3/h.

De nieuwste toevoeging aan het MelQ pakket is de DEM/RC, een MelQ rondcilinder. Geheel conform ISO6432 en voorzien van een speciaal voor deze toepassing ontwikkelde schraapring en neusseal, zodat er geen lekkage door vuil kan ontstaan. Uiteraard is de cilinder bestand tegen omgevingsinvloeden, zoals hoge luchtvochtigheid en de sterke concentraties ammoniak in de lucht.

Wilt u meer informatie? Bezoek ons dan tijdens de komende Rundvee & Mechanisatie vakdagen in Hardenberg en Gorinchem of bekijk onze site http://www.melq.eu.