Winkelwagen € 0,00
Swipe to the left

Informatie rondom Covid-19

Informatie rondom Covid-19
By Stefan Boers 17 maart 2020 3888 Views Geen opmerkingen

Informatie rondom Covid-19


Op zondag 15 maart heeft het RIVM strengere maatregelen aangekondigd rondom de bestrijding van het COVID-19 virus. Wij willen u middels dit bericht op de hoogste stellen van de werkzaamheden binnen Q Plus en haar leveranciers.


Ons voltallig personeel houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM en contact met derden wordt tot op het minimum beperkt. Dit houdt in dat onze accountmanagers op dit moment geen relaties meer zullen bezoeken. De werkzaamheden binnen Q Plus en bij de meeste van onze leveranciers gaan onverminderd verder. Wel zien we dat transport wat langer duurt dan normaal doordat grenscontroles zijn aangescherpt.


Uiteraard houden wij alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. We zullen u tijdig inlichten als er veranderingen plaatsvinden die invloed hebben op het bedrijfsproces dan wel op het verloop van uw order.


Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Voor verdere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.Update 17 maart 2020


Hierbij ontvangt u een update over de laatste ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus. Staubli en Prevost ondervinden een hevige verstoring van hun toelevering. Dit houdt in dat er tot nader order geen goederen verzonden worden vanuit de productielocaties.


Indien uw bestelling vertraging oploopt door de bovengenoemde maatregelen, zal onze verkoop afdeling contact met u opnemen. Als importeur van beide merken hebben wij een grote hoeveelheid voorraad waarmee we u van dienst kunnen zijn. De aanvulling van niet voorradige artikelen is op dit moment onduidelijk. We zullen u per order informeren over de actuele status.Update 23 maart 2020


Hierbij ontvangt u een update over de laatste ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus. Door toegenomen maatregelen door de Italiaanse overheid ondervinden diverse van onze leveranciers, waaronder Sicomat, Aignep, Artec, Mebra, Itap en Turian een verstoring van hun bedrijfsproces. Dit houdt in dat er ten minste tot 3 april beperkte toelevering zal plaats vinden vanuit de productielocaties.

Indien uw bestelling vertraging oploopt door de bovengenoemde maatregelen, zal onze verkoop afdeling contact met u opnemen. Als importeur van de bovengenoemde merken hebben wij een grote hoeveelheid voorraad waarmee we u van dienst kunnen zijn. De aanvulling van niet voorradige artikelen is op dit moment onduidelijk. We zullen u per order informeren over de actuele status.Update 16 april 2020


Ondanks de verlengde maatregelen door de Franse en Italiaanse overheid wordt er bij diverse fabrieken productie opgestart. Dit gebeurd onder goedkeur van de overheden voor aangewezen sectoren zoals de voedselindustrie en farmaceutische industrie. Hierdoor is het voor een aantal leveranciers weer mogelijk om voorraad die reeds aanwezig is of orders die klaar staan voor verzending te versturen. Wij blijven u informeren over de status van uw order.