Winkelwagen € 0,00

Strategie

Q Plus is een bedrijf met vele gezichten en zal voor iedere klant een andere toegevoegde waarde kunnen leveren. Maar de volgende zaken staan voor ons altijd centraal:


Prijsstrategie

Door te kiezen voor specialistische leveranciers met lage overhead, en doordat Q Plus zelf steeds investeert in optimale werkprocessen en logistiek bereiken we voor u een zeer concurrerend prijsniveau zonder concessies te hoeven doen aan kwaliteit.


Productstrategie

Ons pakket draait om perslucht. We bieden een compleet pakket van goede kwaliteit aan. Dit willen we efficiënt uitleveren. Uit voorraad of binnen de afgesproken levertijden.


Advies

Als klant heeft u recht op onze ondersteuning en vakkennis. U mag altijd om advies vragen voor uw toepassing of probleem. Proactief meedenken is onze norm.


Maatwerk

We zijn op ons best wanneer de standaard oplossingen niet meer voldoen. Assemblages en engineering gebruiken we om voor u besparingen te realiseren. We investeren continue in logistieke oplossingen, zowel voor onszelf als voor u.Naast onze algemene doelstellingen zijn er ook altijd zaken die voor de één noodzaak zijn, maar voor de ander irrelevant. Daarom hebben we hieronder ook nog bij elkaar gezet wat we specifiek voor uw profiel kunnen betekenen: