Haspels van de beste kwaliteit

Steeds meer bedrijven zien de voordelen van het gebruik van een zelf oprollende slang- of kabelhaspel. Te denken aan tijdsbesparing omdat er nooit meer gezocht hoeft te worden naar een snelkoppeling. De levensduur van de slangen of kabels nemen fors toe omdat ze niet meer over de vloer slepen en daar slijten of kapot worden gereden. Geen gevaarlijke situaties meer, die veroorzaakt worden door vele meters slang op de werkvloer. Omdat uw slangen altijd perfect zijn opgeruimd heeft u een werkplek zoals de ARBO dat van u eist. U heeft overal, snel, flexibel en precies de gewenste slanglengte bij de hand waarbij het opruimen een kwestie van seconden is.

Er zijn haspels voor perslucht, water, hoge druk reinigingsslang, olie, vet of elektra. Hoogwaardige slanghaspels van Europees fabricaat kunt u jarenlang probleemloos gebruiken: door ons gegarandeerd!

Meer informatie over ons haspelassortiment »

Overal snel en flexibel de gewenste slanglengte bij de hand

Een zelfoprollende slang- of kabelhaspel levert u tijdsbesparing op. U hoeft bijvoorbeeld niet meer te zoeken naar snelkoppelingen. Daarnaast verlengt u de levensduur van uw kabels en slangen omdat ze niet meer over de vloer slepen of kapotgereden worden. Bovendien voorkomt u gevaarlijke situaties met meterslange slangen op de werkvloer. Dit alles maakt dat een haspel bijdraagt aan de door de ARBO gevraagde veiligheidseisen voor de werkplek.