Blauw - perslucht | Ø20 mm - Ø63 mm

Het Sicomat leidingsysteem wordt opgebouwd uit 4 of 6 meter lange aluminium gechromateerde buizen en nylon insteekkoppelingen. 

De blauwe poedercoating aan de buitenzijde van de buis voldoet aan de kleureisen van de NEN 3050.

Door de lengte van de Sicomat buis en het montagegemak gaat de installatie razendsnel. Ook met weinig ervaring legt u snel het systeem aan.

Met de koppelingen omzeilt u eenvoudig de bouwkundige obstakels in uw pand snel. De koppelingen zijn conform de TÜV ontwikkeld en verbeterd. Tevens zijn de koppelingen voorzien van de noodzakelijke CE keur die u moet hebben op een leidingsysteem onder druk.

Het Sicomat leidingsysteem wordt opgebouwd uit 4 of 6 meter lange aluminium buizen en Nylon insteekkoppelingen. De buizen zijn in- en uitwendig gechromateerd zodat ze blijvend corrosievrij zijn. Door de blauwe poedercoating aan de buitenzijde van de buis voldoet het leidingsysteem aan de kleureisen die staan in de NEN 3050 (“Kleuren en merken van pijpleidingen"). U hoeft dus niet achteraf uw leidingsysteem te verven. Door de lengte van de Sicomat buis en het montagegemak gaat de installatie vele malen sneller dan de installatie van een stalen leidingsysteem, wat een enorme tijd- en kostenbesparing oplevert. Ook met weinig ervaring kunt u razendsnel een mooi en betrouwbaar systeem aanleggen.

Het pakket van de Sicomat insteekkoppelingen is zeer breed en wordt regelmatig uitgebreid. Hiermee zijn de bouwkundige obstakels in uw pand snel en goedkoop te omzeilen. De koppelingen zijn conform de TÜV ontwikkeld en verbeterd. Tevens zijn de koppelingen voorzien van de noodzakelijke CE keur die u moet hebben op een leidingsysteem onder druk.