ISO 21287 Compact cilinders Ø20-Ø125

Korte slag cilinders zijn zeer geschikt voor in de machinebouw vanwege de korte en krachtige bewegingen. De cilinders hebben PU-afdichtingen voor een extreem lange standtijd. Bovendien hebben ze een magneet voor positiebepaling.

Vanwege de ISO-norm zijn deze cilinders ook internationaal uitwisselbaar met andere leveranciers. Dankzij de ISO 21287 norm zijn alle toebehoren van de ISO 21287 cilinders ook op deze korte slag cilinders te monteren.

Q Plus B.V. heeft een zeer uitgebreid pakket met een sterke prijs-kwaliteit verhouding. De variaties die daaronder vallen zijn:

  • Enkelwerkend/Dubbelwerkend
  • Veer in/Veer uit
  • Binnendraad/Buitendraad
  • Anti-rotatie
  • Doorgaande zuigerstang

Assemblage mogelijk!

Deze cilinders hebben PU-afdichtingen voor een extreem lange standtijd. Bovendien hebben ze een magneet voor positiebepaling.

Vanwege de ISO-norm zijn deze cilinders ook internationaal functioneel uitwisselbaar met andere leveranciers. Dankzij de ISO 21287 norm zijn alle toebehoren van de ISO 21287 cilinders ook op deze korte slag cilinders te monteren.

Assemblage mogelijk!

Zit uw cilinder er niet bij?

Kunt u niet vinden wat u zoekt of heeft u vragen over de cilinders? Neem contact op met één van onze technisch speciallisten. Zij helpen u graag verder.