Fittingen

In onze sectie van pneumatiek fittingen vindt u alle producten voor het maken van pneumatiek of vloeistofaansluitingen van Ø2 tot Ø22mm. Het pakket is samengesteld met de producten van marktleidende fabrikanten zoals Sang-A uit Zuid-Korea en Aignep uit Italië. Deze fabrikanten beleveren grote merken onder privat-label, dus u bent in goed gezelschap.

Totaalpakket en assemblage mogelijk!

Naast het leveren van individuele producten heeft Q Plus ook de mogelijkheden om u een totaalpakket aan te bieden. Neem contact op met één van onze technisch adviseurs en zij stellen samen met u een pakket aan fittingen en overige producten samen waarmee u in één klap jaren verder kunt.

Wanneer uw planning aardig vol loopt, is het fijn als het een en ander al gemonteerd is. Menig machinebouwer heeft al het voordeel ontdekt van onze assemblages. In plaats van losse onderdelen, krijgt u alle onderdelen gemonteerd aangeleverd. U hoeft deze nog alleen op uw machine te schroeven en aan te sluiten. Vraag naar de mogelijkheden voor uw machine.

In onze sectie van pneumatiek fittingen vindt u alle producten voor het maken van pneumatiek of vloeistofaansluitingen van Ø2 tot Ø22mm. Het pakket is samengesteld met de producten van marktleidende fabrikanten zoals Sang-A uit Zuid-Korea en Aignep uit Italië. Deze fabrikanten beleveren grote merken onder privat-label, dus u bent in goed gezelschap. We hebben de verdeling gemaakt tussen Push-in fittingenDraadfittingenOpsteekfittingenSnijringfittingen en Geluiddempers.