Bi-directe snelheidsregelaar

De bi-directionele snelheidsregelaar is verkrijgbaar in drie modellen. Voor regulier gebruik kiest u voor model NSE/BI. Wanneer de regeling niet met de hand mag worden aangepast, of wanneer u een compactere bouwvorm verlangt kan worden gekozen voor model NSH/BI. Voor situaties waarbij u modulair wilt bouwen op basis van de snelheidsregelaar icm het banjo-huis kunt u kiezen voor model SR/BI met een bijpassend banjo-huis. Modellen NSE/BI en NSH/BI zijn voorzien van “universele” draad. Daardoor zijn deze regelaars inzetbaar als rechte-, conische- en NPT draad. Model SR/BI is voorzien van een rechte draad.

Deze bi-directe snelheidsregelaars zijn verkrijgbaar in drie modellen. Houd bij uw keuze rekening met de manier waarop u deze regelaar wil toepassen.

Wensen Model
Regulier gebruik Bi-directe snelheidsregelaar
Niet handmatig aanpasbaar Bi-directe compacte snelheidsregelaar
Compacte bouwvorm Bi-directe compacte snelheidsregelaar
Modulair bouwen op basis van de snelheidsregelaar (i.c.m. banjo-huis) Bi-directe modulaire snelheidsregelaar
Banjo huis Banjo huis

Deze fittingen zijn verkrijgbaar met BSPP en M-draad. Ons advies is om te kiezen voor rechte draad in combinatie met een O-ring. Deze draad heeft snelle en zekere vorm van afdichting. Om een luchtdichte verbinding te maken is het voldoende om defitting handvast te draaien en vervolgens met driekwart slag na te trekken.