RVS

Onze klanten kiezen vaak voor RVS fittingen wanneer er chemische- en/of temperatuur bestendigheid nodig is doordat de omgeving of het medium een agressief karakter heeft.

Volledig RVS is niet altijd noodzakelijk, u kunt daarom ook kiezen voor kunststof fittingen met RVS delen. Kijk daarvoor naar de omgevingsfacturen en het karakter van het medium dat u gebruikt.

Welke fittingen heb ik nodig voor in mijn werksituatie?

Er zijn vele bouwvormen beschikbaar. Overleg met één van onze technisch specialisten over welk totaalpakket aan fittingen er voor uw werksituatie van toepassing is.

Uitwisselbaarheid

Alle push-in fittingen uit het Aignep/Sang-A assortiment zijn functioneel uitwisselbaar met vergelijkbare fittingen van merken als Camozzi, CDC, Festo, Legris (Parker), Metal Work, Pisco en SMC.

Wilt u weten welke fittingen u het beste toe kunt passen? Neem contact op met onze technische specialisten, zij helpen u graag verder.

Over het algemeen worden RVS-fittingen toegepast op plaatsen waar chemische- en/of temperatuur bestendigheid wordt gevraagd van de producten doordat de omgeving of het medium een agressief karakter heeft. Echter is RVS niet alle gevallen strikt noodzakelijk; daarom is het wenselijk goed te kijken naar de (omgevings)factoren om tot de meest economische oplossing te komen voor een specifieke toepassing. Q Plus heeft drie typen kunststoffen die qua chemische bestendigheid veel raakvlakken hebben met RVS 316L (/ICK); Polypropyleen (PP), PVDF en PPSU.