Aignep Ø 4-12 mm | NSF/ANSI 51 - Voedingsmiddelen

De messing onderdelen zijn voorzien van een chemische vernikkeling (stroomloos aangebrachte nikkel-fosfor laag) en voldoen aan de NSF-51 eisen (voedingsmiddelen toepassingen). De laag  is een homogeen gesloten, slijtvaste, gladde en zeer chemisch bestendige laag met een twee keer hogere hardheid dan nikkel. 

Door het gebruik van een PTFE gripringsteun en een voedselkwaliteit FKM O-ring als afdichting is de push-in fitting ook zeer goed bestand tegen externe chemische invloeden, bijvoorbeeld van reinigingsmiddelen of chemicaliën. Door de gebruikte materialen is de push-in fitting ook zeer geschikt voor gebruik bij hogere temperaturen, mits u de juiste tubing daarbij gebruikt.

Dankzij het NSF51 certificaat kunt u een enorme besparing maken door uw RVS push-in leidingen te vervangen door onze /NSF modellen.

Let op: Deze fittingen mogen niet worden toegepast voor drinkwater toepassing in verband met de eisen aan de messing legering met betrekking tot lood. Kiest u voor drinkwater onze serie met de artikel codering NSF61.

Welke fittingen heb ik nodig voor in mijn werksituatie?

Er zijn vele bouwvormen beschikbaar. Overleg met één van onze technisch specialisten over welk totaalpakket aan fittingen er voor uw werksituatie van toepassing is.