Voedingskwaliteit

Beide series push-in fittingen zijn geschikt voor het gebruik met voedingsmiddelen. In het geval van de NSF51-serie voor voedingsmiddelen toepassing zijn de messing onderdelen voorzien van een chemische vernikkeling (stroomloos aangebrachte nikkel-fosfor laag). De laag is een homogeen gesloten, slijtvaste, gladde en zeer chemisch bestendige laag met een twee keer hogere hardheid dan nikkel.  De NSF61-serie is gemaakt van loodvrij messing en voldoet daarmee ook aan de eisen die worden gesteld voor gebruik bij drinkwater.

Door de gebruikte materialen is de push-in fitting ook zeer geschikt voor gebruik bij hogere temperaturen, mits de juiste tubing daarbij wordt gebruikt. Dankzij het NSF-certificaat kunt u een enorme besparing maken door uw RVS push-in leidingen te vervangen door onze /NSF modellen.

Uitwisselbaarheid

Alle push-in fittingen uit het Aignep/Sang-A assortiment zijn functioneel uitwisselbaar met vergelijkbare fittingen van merken als Camozzi, CDC, Festo, Legris (Parker), Metal Work, Pisco en SMC.

Wilt u weten welke fittingen u het beste toe kunt passen? Neem contact op met onze technische specialisten, zij helpen u graag verder.