Specials

Naast assemblages met - en maatwerk op onze standaard componenten, kunnen we ook een stapje verder. Wanneer u een complex probleem heeft dat aandacht en een oplossing verdient kan Q Plus u ontzorgen.

Ook ventielen kunnen we aanpassen of speciaal voor u ontwikkelen. Ontwikkeling kan intern bij Q Plus of samen met één van onze leveranciers. Zo zijn we in staat uw wensen om te zetten in een ventiel voorstel. Juist als u veel wensen heeft met betrekking tot geïntegreerde pneumatische functies, of de snelle uitwisselbaarheid van complexe pneumatische schema's om zo productieverlies te voorkomen zijn speciaal ventielen een optie. Ook proportioneel bestuurbare functies kunnen we voor u op maat maken.

In verband met de vertrouwelijkheid van veel projecten kunnen we maar een klein deel laten zien van wat we doen en kunnen. Neem daarom contact met ons op. Graag kijken we wat we in uw situatie kunnen betekenen.

Speciaal functies ook uit voorraad leverbaar

Het ontwikkelen van een speciaal ventiel is een complex en tijdrovend proces. Om de wachttijd te verkorten hebben we een aantal speciaal functies als standaard op de plank voor u liggen.