BQR

Complete Ademlucht Air-Service-Unit

Op de afbeelding ziet u een 3/8” air-service-unit voor de preparatie van ademlucht. Door toepassing van een officiële Lüdecke ademlucht snelkoppeling is de veiligheid gegarandeerd. De toegepaste componenten op deze unit zijn een voorfilter, ultrafijnfilter, actief koolfilter en een reduceerunit. Deze ademlucht-unit wordt gemonteerd op een stabiel aluminium frame en is uit te breiden met een ademluchtslang, die voldoet aan de wettelijke normen. De unit voldoet qua ademlucht aan het kwaliteitsniveau EN 12021, EN 14594 en EN 14593 met uitzondering van de CO en de CO2 waarde.

 

Indien er geen ademlucht benodigd is kan de unit ook voorzien worden van standaard air service componenten, uiteraard in de door u gewenste uitvoering. Dezelfde module opbouw kan worden voorzien van een hoofdafsluiter, (elektrisch- of pneumatisch bediend), T-verdeler en/of slow start ventiel.

Deze unit is beschikbaar onder het artikelnummer ADEMLUCHT/01. Voor meer informatie en bestellingen kunt u contact opnemen met één van onze productspecialisten.