RPE | SAE J639 vulaansluitingen

Dé snelkoppeling voor SAE J639 vulaansluitingen voor airco installaties.Voor het vullen van de airco installaties met een vulaansluiting conform SAE J 639 heeft Staubli twee, kleur gecodeerde, doorlaten beschikbaar. De RPE11 mm en RPE14 mm nominaal voor de vulaansluiting en de retourleiding. De koppeling wordt eenvoudig op de vulaansluiting geduwd en is los te maken door één druk op de knop. Omdat de vulnippels in de airco systemen niet altijd van even goede kwaliteit zijn verslijt de O-ring soms vrij snel. Bij deze koppeling kunt u de O-ring zeer snel en eenvoudig vervangen zonder demontage van de snelkoppeling. Dit geeft een enorme tijdbesparing ten opzichte van andere vulsystemen.Ook voor niet genormaliseerde aansluitingen kunnen we een koppeling passend maken voor u. We passen de koppeling gewoon aan op uw profiel. Zo wordt de RPE veel gebruikt in de automobiel industrie waar hij aansluit op slangpilaren. Op deze wijze kunnen de koelleidingen makkelijk worden getest.

Documentatie

Dé snelkoppeling voor SAE J639 vulaansluitingen voor airco installaties.

Voor het vullen van de airco installaties met een vulaansluiting conform SAE J 639 heeft Staubli twee, kleur gecodeerde, doorlaten beschikbaar. De RPE11 mm en RPE14 mm nominaal voor de vulaansluiting en de retourleiding. De koppeling wordt eenvoudig op de vulaansluiting geduwd en is los te maken door één druk op de knop. Omdat de vulnippels in de airco systemen niet altijd van even goede kwaliteit zijn verslijt de O-ring soms vrij snel. Bij deze koppeling kunt u de O-ring zeer snel en eenvoudig vervangen zonder demontage van de snelkoppeling. Dit geeft een enorme tijdbesparing ten opzichte van andere vulsystemen.Ook voor niet genormaliseerde aansluitingen kunnen we een koppeling passend maken voor u. We passen de koppeling gewoon aan op uw profiel. Zo wordt de RPE veel gebruikt in de automobiel industrie waar hij aansluit op slangpilaren. Op deze wijze kunnen de koelleidingen makkelijk worden getest.

Welke snelkoppeling heb ik nodig?

Er zijn veel snelkoppelingen in talloze variaties beschikbaar. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Vraag één van onze technisch adviseurs om een vrijblijvend advies voor uw werksituatie.