CGO & CGD | Compensatie uitlijn-onnauwkeurigheid

Als geen ander weet Stäubli te voldoen aan de behoefte van de markt. De Dry-break (Non-spill) CGO & CGD serie is hiervan weer eens het bewijs. Vloeistof wordt steeds meer gebruikt voor het koelen van elektronische componenten. De CGO & CGD snelkoppelingen zijn speciaal ontwikkelt voor het aansluiten van elektronica koelplaten in assemblages.Door de constructie kunnen de koppelingen een uitlijn onnauwkeurigheid compenseren van:
CGO serie: 0,5 mm.
CGO-serie

 

CGD serie: 1 mm.
CDG-serie


Indien er geen onnauwkeurigheid gecompenseerd hoeft te worden (bijv. het aansluiten van slangen op een koelplaat), kan ook prima de SPH/CG of SPT/CG serie gebruikt worden.


Door de materiaal keuze, Aluminium Alloy, en de verscheidenheid in afdichtingen, zijn de snelkoppelingen o.a. geschikt voor:

  • Glycol/water
  • Thermische olie
  • Esthers
  • Koelwater
  • Kerosine
  • PAO

De koppelingen zijn leverbaar met een doorlaat van 3, 5, 8 & 12 mm.

Documentatie

Als geen ander weet Stäubli te voldoen aan de behoefte van de markt. De Dry-break (Non-spill) CGO & CGD serie is hiervan weer eens het bewijs. Vloeistof wordt steeds meer gebruikt voor het koelen van elektronische componenten. De CGO & CGD snelkoppelingen zijn speciaal ontwikkelt voor het aansluiten van elektronica koelplaten in assemblages.

De koppelingen zijn leverbaar met een doorlaat van 3, 5, 8 & 12 mm.

Compensatie uitlijn-onnauwkeurigheid

Door de constructie kunnen de koppelingen een uitlijn onnauwkeurigheid compenseren. Indien er geen onnauwkeurigheid gecompenseerd hoeft te worden (bijv. het aansluiten van slangen op een koelplaat), kan ook prima de SPH/CG of SPT/CG serie gebruikt worden.

CGO

0,5 mm

CGD

1 mm

Geschikt voor

Door de materiaal keuze, Aluminium Alloy, en de verscheidenheid in afdichtingen, zijn de snelkoppelingen o.a. geschikt voor:

Glycol/water

Thermische olie

Esters

Koelwater

Kerosine

PAO

Welke snelkoppeling heb ik nodig?

Er zijn veel snelkoppelingen in talloze variaties beschikbaar. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Vraag één van onze technisch adviseurs om een vrijblijvend advies voor uw werksituatie.