SPH/CG | Aansluiten koelplaten

De Stäubli SPH serie is nu ook verkrijgbaar in een uitvoering die specifiek geschikt is voor elektronica koeling. De SPH/BA/CG is een Dry-break (Non-spill) koppeling. Deze heeft een bajonet sluiting en is daardoor zeer geschikt in omstandigheden waarbij grote vibraties kunnen voorkomen. Vanwege het materiaal, Aluminium Alloy, zijn de koppelingen licht in gewicht en goed geschikt voor corrosieve vloeistoffen:

  • Glycol/water
  • Thermische olie
  • Esthers
  • Koelwater
  • Kerosine


De SPH koppelingen hebben door de interne constructie een zeer lage drukval en zijn zeer compact vormgegeven. Kortom een ideale snelkoppeling voor het aansluiten van koelplaten.Om drukopbouw in het koelsysteem te voorkomen (veroorzaakt door temperatuurwisselingen) kan de koppeling uitgevoerd worden met een overdrukventiel (release valve) optie.

De koppelingen zijn leverbaar met een doorlaat van 3, 5, 8, 10, 12, 16 mm.Indien er sprake is van uitlijn onnauwkeurigheden bij het aansluiten van koelplaat assemblages, adviseren wij u de Stäubli CGO of CGD serie te gebruiken.

 

Documentatie

De Stäubli SPH serie is nu ook verkrijgbaar in een uitvoering die specifiek geschikt is voor elektronica koeling. De SPH/BA/CG is een Dry-break (Non-spill) koppeling. Deze heeft een bajonet sluiting en is daardoor zeer geschikt in omstandigheden waarbij grote vibraties kunnen voorkomen. 

De SPH koppelingen hebben door de interne constructie een zeer lage drukval en zijn zeer compact vormgegeven. Kortom een ideale snelkoppeling voor het aansluiten van koelplaten.

Om drukopbouw in het koelsysteem te voorkomen (veroorzaakt door temperatuurwisselingen) kan de koppeling uitgevoerd worden met een overdrukventiel (release valve) optie.

De koppelingen zijn leverbaar met een doorlaat van 3, 5, 8, 10, 12, 16 mm.

Indien er sprake is van uitlijn onnauwkeurigheden bij het aansluiten van koelplaat assemblages, adviseren wij u de Stäubli CGO of CGD serie te gebruiken.

Geschikt voor toepassingen met

Water/glycol

Thermische olie

Esters

Koelwater

Kerosine

Welke snelkoppeling heb ik nodig?

Er zijn veel snelkoppelingen in talloze variaties beschikbaar. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Vraag één van onze technisch adviseurs om een vrijblijvend advies voor uw werksituatie.