JAC lans en hefcilinders

Stäubli JAC Lans
Speciaal ontworpen om racewagens razendsnel op te kunnen tillen bij een minimale aankoppelkracht van slechts 80 N wordt in een fractie een 40 bar verbinding gerealiseerd.

Twee varianten zijn leverbaar zodat u kunt kiezen met welke werkwijze het team in de pitstops gaat werken. De gekozen materialen zijn extreem robuust en voor extreem gebruiksgemak is de koppeling voorzien van een swivel. Stäubli is nog één stap verder gegaan en kan u ook een totaal oplossing aanbieden van fles tot raceauto.

 

Stäubli JAC Hefcilinders
Als u de lans van Staubli gebruikt doet u dat om razendsnel uw auto op te tillen voor een banden wissel. Om te zorgen dat dit altijd snel en foutloos gaat kunt u natuurlijk gebruik maken van 3 of 4 Stäubli hefcilinders. We hebben twee diameters voor u beschikbaar: 50 en 60 mm. Door de vuldruk te verhogen (tot maximaal 40 bar) worden de hefcilinders 230 mm uitgestuurd en de banden staan vrij van het asfalt.(afwijkende slaglengtes op aanvraag). Als u ontlucht staat u binnen tienden van seconden weer startbereid door de zeer snelle lucht aangedreven retourslag.

 

Veilig
Wij gebruiken geen zware en rammelende veer in de cilinder! Voor de veiligheid worden de cilinders daarna magnetisch vergrendelt zodat ook drukloze hefcilinders nooit achter de curbstone blijven hangen.

Vanzelfsprekend hebben we montage materiaal voor u om de 40 bar luchtleidingen in de wagens te leggen. Eventuele steunen voor het in de pit veilig en extra hoog wegzetten van de wagens is een mooie optie voor langere montage klussen.

JAC-lans

Documentatie