Robot Wisselsystemen

Gereedschapswisselsystemen voor robots

Al lang voor de robot divisie bij Staubli werd opgestart werden er al gereedschapswisselsystemen aan de Duitse automobiel industrie geleverd. Op dit moment zijn er een aantal modellen beschikbaar waarbij het maximale gewicht van de gereedschappen 500 kg is. Zoals van alle producten van Staubli is kwaliteit het uitgangspunt. Alle vergrendelings- en geleidingsdelen zijn gehard zodat een betrouwbare en snelle wisseling van uw gereedschappen jaar in , jaar uit wordt gerealiseerd. Compacte krachtpatsers die forse belastingen en momenten aan kunnen. En natuurlijk gebaseerd op uw ISO flensafmetingen van de robot.

MPS-Robotics

Of u nu signaal- of lasstroom mee wilt koppelen, lucht voor uw ventiel eiland of hoge druk hydrauliek voor het samenklinken van twee platen: alles kan. Met alles bedoelen we dan ook bus signalen of glasvezelkabels, daagt u ons maar uit.

Natuurlijk zijn de wisselplaten mechanisch vergrendeld na de pneumatische aankoppeling zodat bij energie verlies er niets kan fout gaan. De modulair opgebouwde wisselplaten die achteraf kunnen worden aangepast, worden indien gewenst geleverd met afzet plekken (docking stations)

Documentatie