LAK en LAK/IP

LAK en LAK/IP

Met de LAK serie heeft Staubli een brede range koppelingen voor verfspuiten in haar programma. Met name de professionele gebruiker is zeer te spreken over de standtijd van deze koppelingen.

Er zijn twee modellen: de LAK voor oplosmiddelen gedragen verven (voor zolang ze nog bestaan) en de LAK/IP voor water gedragen verven. Natuurlijk zijn de koppelingen zeer licht van gewicht en goed bestendig tegen de schurende eigenschappen van de pigmenten.
Door de speciale uitvoering van de steeknippels zal de verf na afkoppelen niet uit de capillaire openingen lopen. Een schone werkplek is daarmee gegarandeerd. De afdichtingen van PVDF of Teflon zorgen voor een lange standtijd, natuurlijk zijn de koppelingen geheel siliconen vrij. Door de materialen en vorm zijn ze eenvoudig te reinigen. De aansluitingen zijn zo gemaakt dat u direct op uw spuitpistool of slang kunt aansluiten.
Natuurlijk zijn er koppelingen voor circulatie systemen, steeknippels met filters of extra lichte koppelingen voor perslucht toevoer. Het pakket is kompleet, neem even contact met ons op.

 Lak-koppeling-circulatie-systeem                 Close-up-capillaire-opening           

 LAK koppeling voor ciculatie systeem                        Close up van capillaire opening

 

Documentatie