RMI | (koel)water circuits kunststoffen spuitgiet-industrie

RMI monokoppelingen

DE RMI snelkoppelingen kunnen o.a. gebruikt worden voor (koel)water circuits t.b.v. kunststoffen spuitgiet-industrie. De koppelingen zijn te verkrijgen in doorlaten van 6 tot 37 mm en leverbaar met verschillende afdichtingen zodat ook temperaturen tot 250°C realiseerbaar zijn.


De steeknippels zijn leverbaar met of zonder klep. Het aantal aansluit mogelijkheden (draad, slang pilaar in meerdere hoeken leverbaar) is zeer breed te noemen. Door de robuuste schuifhuls en de geharde steeknippels bent u van de beste standtijden verzekerd. Door het goede ontwerp is de koppeling zeer compact en geeft hij een uitstekende flow bij een laag drukverlies.

Documentatie

De RMI snelkoppelingen kunnen o.a. gebruikt worden voor (koel)water circuits t.b.v. kunststoffen spuitgiet-industrie. De koppelingen zijn te verkrijgen in doorlaten van 6 tot 37 mm en leverbaar met verschillende afdichtingen zodat ook temperaturen tot 250°C realiseerbaar zijn.

De steeknippels zijn leverbaar met of zonder klep. Het aantal aansluitmogelijkheden (schroefdraad, slangpilaar in meerdere hoeken leverbaar) is zeer breed te noemen. Door de robuuste schuifhuls en de geharde steeknippels bent u van de beste standtijden verzekerd. Door het goede ontwerp is de koppeling zeer compact en geeft hij een uitstekende flow bij een laag drukverlies.

Welke snelkoppeling heb ik nodig?

Er zijn veel snelkoppelingen in talloze variaties beschikbaar. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Vraag één van onze technisch adviseurs om een vrijblijvend advies voor uw werksituatie.