Ga naar hoofdinhoud
MelQ stalpneumatiek

MelQ stalpneumatiek

Over MelQ

Goed werkende pneumatiek in een slechte omgeving vraagt om veel aandacht en kennis van zaken. Als een melkveehouder denkt dat hij de helft van de installatie weg kan laten dan is dat zijn keus, maar dan vervalt de garantie op goede werking van de pneumatiek. De minimale eisen in een melkstal zijn: droge perslucht, en aan de omgeving aangepaste pneumatiek componenten en vakkundig onderhoud.

Meer informatie: www.melq.eu

melq_merken_2.jpg

IMG_3750.jpg

Complete persluchtinstallatie

MelQ levert u de complete persluchtinstallatie. U kunt bij MelQ terecht voor persluchtketels, leidingwerk, snelkoppelingen, slangen en insteekfittingen, kogelkranen, luchtbehandelingsunits, ventielen en cilinders. Mocht u deze producten uit willen wisselen met uw huidige pneumatiek zal dat goed uitvoerbaar zijn.

Volledige compressorkit

Daarnaast introduceert MelQ als eerste in de markt een compleet samengebouwde kit met compressor, luchtdroging en tank met een gegarandeerd dauwpunt van -40°C, speciaal voor de agrarische markt. Wij leveren voedselveilige perslucht vanwege het dauwpunt waarop geen bacteriële groei wordt ondersteund. Uiteraard verhoogt de kwaliteit van de perslucht ook de levensduur van uw pneumatiek componenten.

MelQ producten bij Q Plus

Door onze ruim 30 jaar in deze markt hebben wij veel ervaring opgedaan met pneumatiek in de (melk)stallen. Dit is de basis voor de verbeteringen in ons pneumatiekpakket, dit in nauwe samenwerking met klanten in de stallenbouw en melkrobotleveranciers.

IMG_3924.jpg

Contact

Specialist draaidoorvoeren en pneumatiek

Sjanien Sinke