Over Q Plus B.V.

Kwaliteit, advies en ondersteuning tegen scherpe condities zijn onze kernwaarden.

De jarenlange ervaring en knowhow van onze ingenieurs en technische specialisten zetten wij in om  u te kunnen voorzien van gefundeerd advies. Vanuit dit advies zal samen met u worden bekeken welke oplossing we kunnen bieden. Dit kan variëren tussen het leveren van een voorraadproduct, tot aan het compleet verzorgen van een productontwikkeling inclusief de benodigde certificeringen.

Graag denken we met u mee als het gaat over beschikbaarheid van producten om uw productieproces zo lean mogelijk te houden. Dit doen we onder andere door Just-in-time leveringen, het voor u pre-assembleren van goederen of het gebrandlabelled voorverpakken van uw spare-parts.

Doordat Q Plus importeur is voor alle gevoerde productlijnen, we zaken doen met gespecialiseerde bedrijven met lage overheadkosten en continue op zoek zijn interne procesverbeteringen of optimalisatie kan Q Plus u dezelfde kwaliteit bieden als die u gewend bent van de bekendere merken in de markt tegen scherpere condities. De leveranciers waarvan Q Plus importeert produceren veelal ook voor deze bekendere merken.

Omdat we continue controle over onze kwaliteit en processen willen hebben, worden alle activiteiten uitgevoerd vanuit ons eigen magazijn en werkplaats.

We hebben een sterke samenwerking met de technische handel, de machinebouw is onze grootste klantengroep en ons marktaandeel groeit bij de eindgebruikers.

Wij willen met ons productenpakket een specialist zijn die uw probleem of behoefte kan oplossen en uit voorraad levert.

Q Plus is uw partner in pneumatiek en perslucht

Komt u handen tekort in uw productieproces? Of wilt u advies op maat over uw pneumatiek toepassingen? Onze technische specialisten en engineers helpen u graag verder.

Sjanien Sinke

Specialist draaidoorvoeren & pneumatiek