Ga naar hoofdinhoud
Over Q Plus B.V.

Over Q Plus B.V.

Q Plus is uw technische partner op het gebied van pneumatiek, persluchtdistributie, snelkoppelingen en draaidoorvoeren. Een hoog kennisniveau, advies en engineering op maat en technische ondersteuning tegen scherpe condities zijn onze kernwaarden.

MT_2024.jpg

Jarenlange ervaring

De jarenlange ervaring en kennis van onze engineers en technische specialisten zetten wij in om u te kunnen voorzien van gefundeerd advies. Vanuit dit advies zal samen met u worden bekeken welke oplossing we kunnen bieden. Dit kan variëren van het leveren van een voorraadproduct, tot aan het compleet verzorgen van een productontwikkeling inclusief de benodigde certificeringen.

Onze technische specialisten denken met u mee als het gaat over beschikbaarheid van producten om uw productieproces zo lean mogelijk te houden. Dit doen we onder andere door Just-in-time leveringen, het voor u pre-assembleren van goederen of het gebrandlabelled voorverpakken van uw spare-parts.

Oog voor kwaliteit

Q Plus is importeur voor alle gevoerde productlijnen. We doen zaken met zeer gespecialiseerde en reactieve bedrijven met lage overheadkosten en we zijn continue op zoek naar interne procesverbeteringen of optimalisatie. Onze leveranciers produceren ook voor andere merken in de markt.

Hierdoor kan Q Plus u dezelfde kwaliteit bieden als die u gewend bent, veelal tegen scherpere condities.

Doordat alle activiteiten uitgevoerd worden vanuit ons eigen magazijn en werkplaats, hebben we continue controle over onze kwaliteit en processen.

We hebben een breed pakket specialistische producten met hoge beschikbaarheid, afgestemd op uw behoeften.

ISO9001
Gecertificeerd

“We zijn continu op zoek naar interne procesverbeteringen of optimalisatie”