Draaidoorvoeren

Q Plus en draaidoorvoeren zijn al jaren lang een betrouwbare combinatie op de Nederlandse markt. De afgelopen decennia hebben we een goede relatie opgebouwd bij machinebouwers en eindgebruikers. Naast het brede pakket standaard doorvoeren (uit voorraad leverbaar) hebben we op het gebied van specials onze sporen al ruimschoots verdiend.

Een special draaidoorvoer is meer dan alleen een aangepaste draad in het huis of het aanpassen van een flens. Door de samenwerking met onze lerancier Turian en de feedback van onze klanten hebben we de afgelopen jaren meerdere malen grenzen verlegd door nieuwe draaidoorvoer concepten uit te werken.

Meer weten?

Wilt u meer advies over draaidoorvoeren? Onze technische specialisten helpen u graag verder!

Bij draaidoorvoeren is standtijd de belangrijkste eigenschap wat ons betreft. Cruciaal in uw productie proces willen we verrassingen voorkomen en kiezen we de beste mechanical seals of andere  afdichtingen. Het leeuwendeel van onze omzet is klant specifiek ontworpen, en we beleveren de vele machinebouwers uit voorraad om doorlooptijden te garanderen. Onderstaand een selectie uit de standaard doorvoeren. Neemt u bij vragen contact op met een van de productspecialisten