Ga naar hoofdinhoud
Assemblages en outsourcing

Assemblages en outsourcing

assemblagelijn.jpg

Een tekort aan technisch personeel vertraagt uw productieproces.

Onze vakmensen helpen u daarom graag een handje.

In de afgelopen jaren hebben we al verschillende bedrijven ondersteund door het voor-assembleren van producten. In plaats van losse onderdelen krijgt u alle onderdelen gemonteerd en getest aangeleverd. U hoeft deze alleen nog op uw machine te schroeven en aan te sluiten. Hiermee bespaart u enorm veel tijd en creëert u meer ruimte in uw productieproces.

assemblage_werkwijze_1.jpg

Werkwijze

Een outsourcingtraject valt of staat met een goede werkwijze. Wanneer uw aanvraag bij ons binnenkomt gaan wij hiermee op zorgvuldige wijze aan de slag.

Met onze JIT leveringscondities komt uw productieproces niet stil te liggen

Of het nu gaat om enkele producten of een serie, ieder product wordt grondig getest voordat deze de deur uit gaan. Met onze JIT leveringscondities komt uw productieproces niet stil te liggen.

Geef uw productieproces een boost

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze engineers en technische specialisten, zij helpen u graag verder!

Vele klanten gingen u al voor

Q Plus heeft succesverhalen op het gebied van o.a. pneumatiek, perslucht, snelkoppelingen en offshore. Onze referenties geven een goede indruk van de reeds uitgevoerde projecten. Kunnen wij ook uw project hier aan toevoegen?

Assemblage_3.jpg

Rijk van Dongening. Rijk van Dongen