Elektrische Doorvoeren

Q Plus heeft de mogelijkheid het pakket draaidoorvoeren als totaal oplossing te voorzien van elektrische sleepring kontakten. De sleepring kontakten worden echter altijd in combinatie met een draaidoorvoer uitgeleverd en worden niet separaat verkocht. Belangrijkste reden hiervoor is dat wij de sleepring contacten op klantspecificatie inkopen en zelf geen importeur zijn. In de functie als wederverkoper voor deze producten zijn wij hierin dus niet de geschikte partij.

Op basis van de klantspecificatie wordt de combinatie door Q Plus uitgewerkt in CAD. Na uw goedkeur van het ontwerp volgt de prijsaanvraag bij de fabrikanten. Omdat Q Plus het ontwerp in eigen huis maakt is de doorlooptijd tot de offerte kort.

De mogelijkheden bij sleepring doorvoeren zijn legio. Kleine compacte tot 12 contacten voor signaaloverdracht of vermogens tot 30 A en 500 V. Grote sleepringen voor signaal/data overdracht door vergulde sleepringen naast sleepringen tot 4800 A (60%ED) en 1000 V.

 

Het aantal contacten tot 120 stuks is vrij te kiezen door de modulaire opbouw en we bieden u een grote keus aan opties. Meer kontakten dan 120 stuks is mogelijk in overleg met de fabriek. U kunt extra lagers in de constructie opnemen, spatwater dichte behuizingen en speciale contact combinaties. Er is een breed gebied van toerentallen mogelijk en we kunnen het geheel voorbekabelt uitleveren.

Draaidoorvoer-elektrisch Draaidoorvoer-elektrisch-2