Ga naar hoofdinhoud
Optimale temperatuurregulering met onze snelkoppelingen met Hasco en DME profiel

Optimale temperatuurregulering met onze snelkoppelingen met Hasco en DME profiel

Over Lüdecke

Al ruim 90 jaar is Lüdecke een grote speler op het gebied van snelkoppelingen die verschillende distributiesystemen verbinden met gereedschappen, machines en apparatuur. Sinds 1949 produceren zij op hun locatie in Amberg koppelingen en fittingen voor een breed scala aan toepassingen, die wereldwijd worden verkocht via gespecialiseerde technische dealers.

Van constructie en engineering, automatische en gedigitaliseerde productie tot kwaliteitsborging - Lüdecke garandeert te allen tijde maximale innovatie en veiligheid. Ze beschikken over een breed spectrum aan hoogwaardige, geautomatiseerde machines en apparatuur die opereren met de laatste, up-to-date technologie. Daarnaast werken ze samen met hoogwaardige, gespecialiseerde partners op het gebied van oppervlakte- en afdichtingstechnologie en warmtebehandeling.

Een consistent supply chain management vanaf de ontvangst van grondstoffen tot de levering van producten zorgt voor een gecontroleerd en een geoptimaliseerd productieproces en materiaalstroom.

Het uitgebreide productassortiment in combinatie met een jarenlange knowhow garandeert veilige en efficiënte oplossingen voor uw dagelijkse werkzaamheden.

Meer informatie: www.ludecke.com

header_temp.png

Verzekerd van eersteklas kwaliteit, ultieme betrouwbaarheid en gebruiksgemak

In de veeleisende wereld van plasticverwerking is de behoefte aan betrouwbare en veilige koppelingen voor cruciale processen zoals spuitgieten essentieel. Bij Q Plus begrijpen we de uitdagingen van deze sector en daarom vertrouwen professionals op onze snelkoppelingen met HASCO en DME-profielen.

Uniek in ons assortiment is de innovatieve TempSecure lijn, met een uniek patent dat onbedoeld loskoppelen voorkomt.

Met de hoogwaardige snelkoppelingen van Q Plus bent u verzekerd van eersteklas kwaliteit, ultieme betrouwbaarheid en gebruiksgemak, zodat uw productieproces soepel blijft draaien.

Flow

Flowchart_hasco-DME-ALL.png

Keuzehulp

Iedere situatie vraagt om een andere snelkoppeling. Houd bij het maken van uw keuze rekening met de volgende overwegingen.

  • Zorg voor de juiste afdichtingen. Deze snelkoppelingen zijn beschikbaar met FKM, EPDM of high performance FKM.
  • De beschikbare schroefdraden zijn metrisch of BSPP.
  • De insteeknippels met metrische schroefdraad zijn vervaardigd uit messing. De insteeknippels met BSPP-schroefdraad zijn vervaardigd uit messing vernikkeld. 
  • De hulsen van snelkoppelingen zonder klep zijn vervaardigd uit messing vernikkeld.
  • Maak gebruik van gekleurde markeringsringen voor quickfit aansluitingen en voor het markeren van aanvoer en retour.
  • Snelkoppelingen met verlengd buitendraad sluit u eenvoudig aan op insteeknippels in een mal.

koppelingen-temp-voorbeeld.png

koppeling_temp_security_lock.png

Optioneel: vergrendeling

Deze snelkoppelingen kunt u alleen ontkoppelen wanneer de veiligheidspen in de uitsparing van de huls valt. Dit voorkomt onbedoelde ontkoppeling en lekkage van het media. Bovendien brengt het veiligheid met zich mee voor uw collega's, de machine en de gereedschappen.

Toevoeging artikelcode: S

Voeg de letter S toe aan de artikelcode voor het toevoegen van deze optie op uw snelkoppeling.

Bijvoorbeeld: ESHM9TLS

Optioneel: draaibaar

De snelkoppelingen ESHM en ESH serie zijn verkrijgbaar in een draaibare variant. Deze snelkoppelingen zijn draaibaar door middel van een kogelscharnier met een dubbele O-ring afdichting. De swivel absorbeert de bewegingen van de slang en het openen en sluiten van het gereedschap op de machine. Dit voorkomt slijtage van de snelkoppeling en de O-ring in het bijzonder. Daarnaast voorkomt draaiing dat er knikken ontstaan op slangen die leiden naar het gereedschap en de matrijzen.

Toevoeging artikelcode: DR

Voeg de letters DR toe aan de artikelcode voor het toevoegen van deze optie op uw snelkoppeling.

Bijvoorbeeld: ESHM9TLDR

koppeling_temp_draaibaar.png

Contact

Specialist leidingsystemen en snelkoppelingen

Robin Euser