Ga naar hoofdinhoud
Kortingenbeleid

Kortingenbeleid

Op deze website ziet u in eerste instantie de bruto prijzen. Wanneer u vervolgens inlogt, ziet u de eventuele korting die u hierop ontvangt.

In veel gevallen geven wij korting op de actuele prijzen. Deze korting bepalen we altijd in onderling overleg en we houden daarbij rekening met uw omzet en uw verwachte afname.

Knoop gerust een gesprek aan met een van onze collega's en vraag naar de mogelijkheden.

Technische handelaar en instalateur

U valt onder deze groep wanneer uw bedrijf producten inkoopt om deze vervolgens door te verkopen.

Wij vragen u om onze producten actief te promoten en uit uw eigen voorraad te leveren. U ontvangt daarvoor verkoopondersteuning, het meest recente marketingmateriaal en uiteraard een goede korting.

oxana-melis-KzT5IWf0yHQ-unsplash (1).jpg

garett-mizunaka-xFjti9rYILo-unsplash.jpg

Machinebouw

U komt voor deze kortingen in aanmerking wanneer uw bedrijf producten inkoopt om deze toe te passen in uw machines. De machines verkoopt u vervolgens weer aan uw eigen klanten.

Eindgebruiker

Deze kortingen zijn het meest geschikt voor uw organisatie wanneer u onze producten voornamelijk voor gebruik binnen uw eigen toepassingen aanschaft. U legt bijvoorbeeld een leidingsysteem aan in uw eigen werkplaats. Of u koopt pneumatiek producten voor het onderhoud van de machines in uw fabriek.

QPlus levert alleen pneumatiek, draaidoorvoeren en snelkoppelingen rechtstreeks aan eindgebruikers.

Voor persluchtgerelateerde producten heeft het onze voorkeur om deze via een technische handelaar of installateur te leveren. U kunt daarom als eindgebruiker geen kortingen verwachten op compressoren, leidingsystemen, haspels of persluchtsnelkoppelingen.

Voor de wat grotere ombouwprojecten maken we graag een uitzondering wanneer u deze bij ons onder brengt. Vraag naar de mogelijkheden voor uw ombouwproject.

leidingen_pn.png