Ga naar hoofdinhoud
Lüdecke

Lüdecke

Over Lüdecke

Al ruim 90 jaar is Lüdecke een grote speler op het gebied van snelkoppelingen die verschillende distributiesystemen verbinden met gereedschappen, machines en apparatuur. Sinds 1949 produceren zij op hun locatie in Amberg koppelingen en fittingen voor een breed scala aan toepassingen, die wereldwijd worden verkocht via gespecialiseerde technische dealers.

Van constructie en engineering, automatische en gedigitaliseerde productie tot kwaliteitsborging - Lüdecke garandeert te allen tijde maximale innovatie en veiligheid. Ze beschikken over een breed spectrum aan hoogwaardige, geautomatiseerde machines en apparatuur die opereren met de laatste, up-to-date technologie. Daarnaast werken ze samen met hoogwaardige, gespecialiseerde partners op het gebied van oppervlakte- en afdichtingstechnologie en warmtebehandeling.

Een consistent supply chain management vanaf de ontvangst van grondstoffen tot de levering van producten zorgt voor een gecontroleerd en een geoptimaliseerd productieproces en materiaalstroom.

Het uitgebreide productassortiment in combinatie met een jarenlange knowhow garandeert veilige en efficiënte oplossingen voor uw dagelijkse werkzaamheden.

Meer informatie: www.ludecke.com

Lüdecke snelkoppelingen bij Q Plus

Naast een zeer imposant pakket voor perslucht toepassingen zijn er enorm veel producten voor specifieke toepassingen: Laskoppelingen volgens ISO norm, of multikoppelingen voor automatisch aan en af koppelen van wel 20 leidingen in één beweging. Drybreak RVS koppelingen met alle mogelijke afdichtingen voor vrijwel iedere chemische toepassing. Snelkoppelingen om auto's met 200 bar aardgas te betanken, of koppelingen om koelmiddel in een koude container te brengen.

Er is gewoon te veel om op te noemen. U mag van ons aannemen dat we u de beste ondersteuning en keuze mogelijkheden geven. Als u het niet kunt vinden op onze website, neemt u dan contact op met onze afdeling verkoop.

ludecke_image_10000.jpg

Contact

Specialist leidingsystemen en snelkoppelingen

Robin Euser