Winkelwagen € 0,00

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Als je producten ontwikkelt, ben je scheppend bezig. Met een klant en zijn machine. Of met eigen producten. Een uitdagend en creatief aspect van ons vak. Maar er is meer dan alleen de wereld van glaslijnen, verpakkingsmachines en trailers.

 

Niet alle mensen leven in een sociaal ontwikkelde omgeving zoals u en ik. Veiligheid, voeding, medische zorg en een mooie toekomst zijn niet overal vanzelfsprekend. En daar willen we ook wat aan doen. Q Plus sponsort structureel ontwikkelingsprojecten en noodhulp. We hebben gekozen om met name Afrika te ondersteunen en we doen dat met Artsen zonder grenzen voor de noodhulp en medische zorg. We steunen Stop Aids Now omdat deze ziekte een heel continent aan het verwoesten is en informatie en hulp keiharde noodzaak zijn. Ook SOS kinderdorpen steunen we om zo wat structuur te helpen geven aan de Afrikaanse AIDS- en oorlogswezen, in de hoop dat hun opvang en scholing op termijn voor het kind maar ook voor zijn omgeving een betere toekomst gaat geven.

 

We roepen u op met ons mee te doen en naar vermogen een zakelijk steentje bij te dragen. Neemt u contact op met een organisatie van uw keuze.

 

Stop aids now

 

Artsen zonder grenzen

 

SOS kinderdorpen

 

 

Groene energie uit zonnepanelen

 

Een beetje maatschappelijk en milieubewust ondernemen, maar vooral ook een deel eigenbelang: Q Plus voorziet zichzelf voor 100% van eigen, groene stroom. Stroom voor de Kardex kasten, draaibank en zaagmachine, voor de computers en de verlichting, stroom voor de koelkast en de airco: stroom voor alles, en een klein beetje over voor teruglevering.

 

Goed voor het milieu, maar ook goed voor onze concurrentiepositie. Onafhankelijk, scherp op de kosten en continue investerend. We hopen dat uw bedrijfsmodel er ook zo uit ziet, dan graag tot binnenkort!