Ga naar hoofdinhoud
ISM Machinery en Rockzero - compressor voor prefab productielijnen

ISM Machinery en Rockzero - compressor voor prefab productielijnen

ISM Machinery

ISM Machinery heeft een zeer succesvolle prefab-productielijn met diverse hulpmiddelen ontwikkeld, speciaal gericht op de prefab-industrie. Hiermee worden wachttijden verkort en snellere productietijden gerealiseerd.

Bij deze productielijnen is perslucht van essentiële waarde. Om voldoende persluchtcapaciteit te realiseren heeft ISM Machinery de specialisten van Coenraads Perslucht en Q Plus ingeschakeld. Men heeft gekozen om Naili schottencompressoren toe te passen om de betrouwbaarheid van de persluchtvoorziening te waarborgen.

Meer informatie: www.ismgroup.nl

logo_ism.jpg

Rockzero

Eén van de projecten waar dit is geïnstalleerd is Rockzero by ROCKWOOL. Rockzero biedt een innovatief en circulair prefab bouwsysteem, waarbij de basis bestaat uit ROCKWOOL steenwol. Het is een systeem wat ruimschoots de eisen van het bouwbesluit op het gebied van energiebesparing, akoestiek en brandveiligheid overtreft voor gevels en daken.

Meer informatie: www.rockwool.com

logo_rockzero.jpg

Gouden combinatie in prefab bouwen

ISM Machinery en Rockzero hebben elkaar gevonden in het prefab bouwen. De Naili compressoren mogen dit proces op een redundante manier aansturen en zorgen voor voldoende perslucht.

Eenvoudig te onderhouden schottencompressor

Het voordeel van een schottencompressor ten opzichte van andere technieken is de eenvoud van de machine. Hierdoor zijn onderhoudswerkzaamheden van een dergelijke machine snel en makkelijk te realiseren. Tel daarbij op dat er zeer weinig aan slijtage onderhevige delen aanwezig zijn en je komt al snel tot de conclusie dat hier de eerste winst in de TCO (Total Cost of Ownership) te behalen valt.

Energiebesparing

Daarnaast is op energieverbruik grote winst te behalen. Doordat de compressorolie geen lange nakoeltijd nodig heeft is de nadraaitijd (nullast) te verwaarlozen in vergelijking tot bijvoorbeeld een schroefcompressor.

ism_naili_compressor2.jpg

ism_rondleiding_2 (1).jpg

Betrouwbare en onderhoudsvriendelijke persluchtvoorziening

Het resultaat van de goede samenwerking tussen ISM Machinery, Rockzero Bouwsystemen, Coenraads Perslucht Q Plus is dat de huidige productielijnen zijn voorzien van een betrouwbare en onderhoudsvriendelijke persluchtvoorziening waardoor de productie niet stil komt te liggen.

Geinstalleerd door
Coenraads Perslucht

coenraads_logo.jpg