Ga naar hoofdinhoud
Veldhuizen Trucks - nieuw persluchtleidingnet

Veldhuizen Trucks - nieuw persluchtleidingnet

De in Zwolle gevestigde locatie van Veldhuizen Trucks, heeft de werkplaats uitgebreid en verplaatst veel werkzaamheden naar een nieuw gebouwde, aangrenzende truck- en trailerwerkplaats. In de huidige situatie stond de compressor in een vochtige kelder en werd de perslucht gedistribueerd middels een netwerk van slangen en haspels. Voor de nieuwe situatie was een efficiëntere opzet gewenst. Na een bezoek op locatie van één van onze persluchtspecialisten, is er een voorstel gedaan voor een opzet van een nieuw aan te leggen luchtleidingnet.

Meer informatie: www.veldhuizentrucks.nl

veldhuzien-trucks-logo-1600-v1.png

Volledig netwerk in de kelder en smeerputten

Het bijzondere aan dit project is dat vrijwel het volledige leidingnet in de kelder en smeerputten gesitueerd is. Op de begane grond zijn vrijwel alleen haspels zichtbaar, die gevoed worden vanuit de kelder middels slangen die aangesloten zijn op afsluitbare aftakkingen in het leidingnet.

Het bijna 200 meter tellende leidingnet is opgebouwd uit een ringleiding van Ø40 en secundaire leidingen van Ø32 en Ø25. Dit geeft de gebruikers, die doorgaans grote slagmoersleutels gebruiken, voldoende capaciteit om ongestoord hun werk uit te voeren. In de smeerputten is gekozen voor Ø25 leiding met Sicomat muurplaten, die in-line geplaatst zijn. Uiteraard heeft deze klant ook gekozen voor kwalitatieve, veilige Prevost ESI-koppelingen.

veldhuizen2.jpg

20180214_110142.jpg

Realisatie samen met Ravam Tools

Dit project is binnen vier weken gerealiseerd, vanaf calculatie, offerte tot oplevering. Q Plus heeft een ruime voorraad, wat het mogelijk maakt dat ook uw project snel en efficiënt tot een einde gebracht wordt.

Voor een efficiënte en snelle realisatie heeft Q Plus een beroep gedaan op Sicomat dealer en installateur Ravam Tools B.V. die zorgt heeft gedragen voor de uiteindelijk levering en installatie van het volledige leidingnet.

Meer informatie: www.ravamtools.nl