Ga naar hoofdinhoud
Sicomat persluchtleidingsystemen

Sicomat persluchtleidingsystemen

Over Sicomat

Het Italiaanse Sicomat, gevestigd in Mondovi, is fabrikant van hoogwaardige, innovatieve en TÜV gecertificeerde aluminium distributiesystemen voor perslucht, stikstof en vacuüm. De basis van de firma ligt bij het vervaardigen van aluminium extrusie profielen voor de machinebouw. Het bedrijf heeft veel ervaring met het maken van fabricagelijnen, lopende band systemen en beschermkasten voor productiestraten. Sinds 1985 is het bedrijf actief in de automotive branche als leverancier van distributiesystemen en productielijnen voor o.a. Fiat in Turijn.

Meer informatie: www.sicomat.com

Geschikt voor uw branche

De afgelopen jaren zijn de activiteiten uitgebreid naar meest uiteenlopende branches, zoals bouw, installatietechniek, machinebouw, productiebedrijven en verkoop via de handel. Sicomat kreeg wereldwijd grote bekendheid met de introductie van het hoogwaardige en zeer betaalbare leidingsysteem SicoAir, waarmee er een betaalbaar alternatief kwam voor in de markt reeds verkrijgbare dure aluminium leidingsystemen. De afgelopen jaren heeft Sicomat het pakket uitgebreid met distributie systemen zoals SicoAlu1, SicoAlu2, Sico Miniline en systemen voor stikstof en vacuüm.

Voor iedere situatie een oplossing

Hiermee heeft Sicomat zich gepositioneerd als een bedrijf met een heel breed pakket, waarmee voor iedere situatie een oplossing gevonden kan worden. Top kwaliteit, TÜV gecertificeerde systemen voor acceptabele prijzen.

sicomat-headquarter.png

Sicomat leidingsystemen bij Q Plus

Q Plus is sedert tien jaar importeur voor Nederland, België en Luxemburg. Leverbetrouwbaarheid wordt bij Sicomat en Q Plus gezien als een belangrijke sleutel tot succes. We leveren dan ook grote projecten gewoon uit voorraad, vanuit ons magazijn in Sliedrecht.

leidingsystemen_header3_logo (1).png

Contact

Accountmanager Noord-West

Sylvester Vogelenzang de Jong