Strategie

Q Plus is een bedrijf met vele gezichten en zal voor iedere klant een andere toegevoegde waarde kunnen leveren. Maar de volgende zaken staan voor ons altijd centraal:

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij Q Plus altijd bovenaan op de agenda. Doordat we onze toeleveranciers en hun producten steeds beoordelen op gebruik van materiaal, constructie, gebruikte productietechnieken, en hun interne bedrijfsprocessen en het nakomen van logistieke afspraken continue monitoren kunnen we borgen dat de aan u te leveren kwaliteit voldoet aan uw en onze verwachtingen.

Prijsstrategie

Door te kiezen voor specialistische leveranciers met lage overhead, en doordat Q Plus zelf steeds investeert in optimale bedrijfsprocessen en logistiek bereiken we voor u een zeer concurrerend prijsniveau zonder concessies te hoeven doen aan kwaliteit.

Productstrategie

Ons pakket draait om perslucht. We bieden een compleet pakket waarin u alles omtrent uw benodigdheden voor uw persluchtgebruik kunt onderbrengen. Dit willen we efficiënt uitleveren. Uit voorraad of binnen de afgesproken levertijden.

Advies

Als klant heeft u recht op onze ondersteuning en vakkennis. U mag altijd om advies vragen voor uw toepassing of probleem. Proactief meedenken is onze norm.

Maatwerk

We zijn op ons best wanneer de standaard oplossingen niet meer voldoen. Assemblages en engineering gebruiken we om voor u besparingen te realiseren. We investeren continue in logistieke oplossingen, zowel voor onszelf als voor u.

Naast onze algemene doelstellingen zijn er ook altijd zaken die voor de één noodzaak zijn, maar voor de ander irrelevant. Daarom hebben we hieronder ook nog bij elkaar gezet wat we specifiek voor uw profiel kunnen betekenen: