Ga naar hoofdinhoud
Trident ademluchtgeneratoren

Trident ademluchtgeneratoren

Over Trident

Sinds de oprichting in 1988 in Coimbatore, India is Trident een toonaangevende fabrikant van een breed scala aan persluchtconditioneringsproducten. Vanuit de eigen productiefaciliteit voorziet men dagelijks in de behoefte van klanten. Door het wereldwijde distributie netwerk is men in staat om wereldspelers als GE en Panasonic te bedienen.

Naast het standaard leverprogramma, biedt men innovatieve en op maat gemaakte oplossingen voor gespecialiseerde toepassingsvereisten. Doordat men is uitgerust met een uitgebreide R&D afdeling, welke is voorzien van de meest moderne testapparatuur, is men in staat om snel en doelgericht te werken.

Meer informatie: www.tridentpneumatics.com

Image_07.jpg

Controles en metingen tot 850 m³/h en drukken tot 98 bar

De infrastructuur is speciaal ontworpen om aan de uiteenlopende behoeften van klanten te voldoen en op maat gemaakte oplossingen te bieden. Met een simulatiekamer voor testen onder ongunstige klimatologische en temperatuuromstandigheden, grote luchtcompressoren, luchtstroom- en dauwpuntmeetapparatuur kan men controles en metingen uitvoeren tot 850 m³/h en drukken tot 98 bar.

Onderzoek speelt een cruciale rol in het hele ontwikkelingsproces, van productideeën tot het definiëren van het productieproces.

trident_testen.png

infrastructure-banner.jpg

Onderzoek

Onderzoek speelt een cruciale rol in het hele ontwikkelingsproces, van productideeën tot het definiëren van het productieproces.

MVO

MVO staat bij Trident hoog in het vaandel. Zo wordt 20% van de energievoorziening die nodig is voor het dagelijkse productieproces opgewekt door zonnepanelen.

Bij Trident Pneumatics begrijpt men de cruciale rol die conditioneringsproducten spelen bij uw persluchtbehoefte.

Trident ademluchtgeneratoren bij Q Plus

Deze ademluchtunit is bedoeld om perslucht op te waarderen naar ademlucht. Hiervoor moeten de relatieve vochtigheid van de lucht, het oliegehalte, de CO- en CO2-niveaus worden aangepast aan de exacte eisen conform EN-12021:2014. Q Plus heeft voor u de compacte en betaalbare oplossing in één product. Een eenvoudig te gebruiken adsorptiedroger met de benodigde filters en katalysator inbegrepen.

Contact

Specialist leidingsystemen en snelkoppelingen

Robin Euser