Ga naar hoofdinhoud
Snelkoppelingen en insteeknippels: keuzestress

Snelkoppelingen en insteeknippels: keuzestress

Dagelijks krijgen we vragen of we kunnen helpen bij het identificeren van persluchtsnelkoppelingen en de bijbehorende insteeknippel.

Zoek naar een merk of een typenummer

We hebben een breed en diep pakket snelkoppelingen en kunnen het merendeel van de aanvragen invullen. Wat als u een snelkoppeling nodig heeft die u niet terug kunt vinden op onze website? Kijk zorgvuldig of er een merk of type aanduiding op de snelkoppeling staat. Met een merk en typenummer kunnen we de snelkoppeling voor u omnummeren naar een uitwisselbare uitvoering van Prevost, Stäubli of Lüdecke.

Gebruik de insteeknippel profielkaart

Staat niets vermeld op de snelkoppeling? Dan heeft u de insteeknippel nodig om verder te kunnen. Aan een snelkoppeling (mits er duidelijke kenmerken zijn) is niet op te maken om welk profieltype het gaat.

Het profieltype van de insteeknippel is altijd het uitgangspunt, deze bepaalt de serie waaruit we kunnen kiezen. Er zijn ontzettend veel insteeknippel-profielsoorten in omloop. U herkent de insteeknippel eenvoudig met onze insteeknippel profielkaart. Door de insteeknippel in de kaart te houden, kunt u eenvoudig zien welke soort het is.

steeknippelkaart_ludecke.jpg

steeknippelkaart_prevost.jpg

Insteeknippel profielkaart aanvragen

Ook moeite met het identificeren van het juiste profiel? Vraag de insteeknippel-profielkaart aan.

Contact

Specialist leidingsystemen en snelkoppelingen

Robin Euser