Ga naar hoofdinhoud
Draaidoorvoeren op uitvoering en bouwvorm

Draaidoorvoeren op uitvoering en bouwvorm

Swivels

Swivels zijn bedoeld voor heen- en weergaande bewegingen en/of langzaam roterende roterende bewegingen in combinatie met hoge drukken. Afhankelijk van grootte en uitvoering zijn drukken tot 350 bar mogelijk.

Asdoorvoeren

De GAN-serie is een enkelvoudige of meerkanaals doorvoer welk op een as wordt geplaatst. Dit wordt meestal toegepast daar waar geen plaatsing op de kop van de as mogelijk is. Het is een hoge druk doorvoer voor swivel en roterende toepassingen en is geschikt voor olie, water, lucht en vacuüm bij lage toerentallen. In grootte leverbaar vanaf asmaat 15 mm tot asmaat 200 mm. Grotere uitvoeringen zijn mogelijk.

Meerkanaals draaidoorvoer

De G-V-serie is een meerkanaals hoge druk doorvoer voor swivel en roterende toepassingen en is geschikt voor olie, water, lucht en vacuüm bij lage toerentallen. In grootte leverbaar van DN06 tot DN13. Kleinere of grotere uitvoeringen op aanvraag. De afdichting bestaat uit een hoogwaardig versterkte teflon glijring op een geharde en gepolijste rotoras. De statische afdichting naar het huis is een drukgeactiveerde O-ring in NBR of op aanvraag in FKM.

Specials mogelijk

Naast het brede programma aan standaard doorvoeren zijn reeds vele speciale doorvoeren ontwikkeld. Dit alles om tegemoet te komen aan de uiteenlopende eisen die klanten stellen. Dit kan eenvoudig zijn als een doorvoer aan een bestaande situatie wordt aangepast. Het wordt complex indien bijvoorbeeld drinkwater, afvalwater, toiletafvoer en electra door één swivel gevoerd moeten worden (zoals toegepast in een langzaam draaiend appartement gemaakt in een oude havenkraan te Harlingen)

Contact

Specialist draaidoorvoeren en pneumatiek

Sjanien Sinke