Ga naar hoofdinhoud

Specials

Ultieme draaidoorvoer voor uw toepassing, geheel op maat gemaakt

Naast het brede programma aan standaard doorvoeren zijn reeds vele speciale doorvoeren door Q Plus en Turian ontwikkeld. Dit alles om tegemoet te komen aan de uiteenlopende eisen die klanten stellen. Dit kan eenvoudig zijn als een doorvoer aan een bestaande situatie wordt aangepast. Het wordt complex indien bijvoorbeeld drinkwater, afvalwater, toiletafvoer en electra door één swivel gevoerd moeten worden (zoals toegepast in een langzaam draaiend appartement gemaakt in een oude havenkraan te Harlingen). Complex bij het ontwikkelen van een doorvoer voor het roterend opbrengen van een geleilaagje in de voedingsmiddelen industrie. Grote uitdagingen, zoals een 1000 kg zware 12 kanaals DN 25 swivel geheel in RVS316 voor de staalindustrie.

Kortom, te veel om op te noemen. Elke aanvraag, hoe vreemd deze soms ook zal zijn, wordt altijd op haalbaarheid getoetst. En als het technisch haalbaar is, vindt u in Q Plus en Turian de perfecte combinatie om samen met u de doorvoer te ontwikkelen die voldoet aan uw eisen.

Vaker zijn de ontwikkelingen complex, waarbij er eisen worden gesteld aan opbouw, maatvoering, draaimomenten, toerentallen, medium en omgeving bestendigheid. Dit is het moment waarop u Q Plus leert kennen. Door gerichte vragen, het meedenken en maken van goede technische voorstellen komen we tot een resultaat met goede doorlooptijden.

Contact

Specialist draaidoorvoeren en pneumatiek

Sjanien Sinke
Rijk van Dongening. Rijk van Dongen