Ga naar hoofdinhoud

PB-serie Compressoren

PBF37H-schuinvoor-links.png

PB-serie: betrouwbare, onderhoudsvriendelijke en geluidsarme compressoren

De PB-serie is  voorzien van een geluidsisolerende omkasting, hierdoor is de compressor zéér stil in gebruik. Conform de ARBO-regelgeving is het daarom mogelijk om de compressor dicht bij een werkplek te positioneren. De bekisting is zeer eenvoudig te verwijderen, waardoor onderhoud op een makkelijke manier kan worden uitgevoerd. 

De eenvoudige besturing zorgt ervoor dat de gebruiker wordt ondersteund bij het gebruik. Tevens is het mogelijk iedere compressor met deze besturing in cascade (maximaal 16 compressoren) op te stellen, zodat de gewenste luchtopbrengst kan worden gerealiseerd en de juiste belasting per machine in acht wordt genomen. 

De grote radiator zorgt ervoor dat de uittredende perslucht 10°C boven de omgevingstemperatuur ligt. Hierdoor is het mogelijk de compressor direct te schakelen met een perslucht droger alvorens deze in een tank wordt opgeslagen.

Doordat een schottencompressor weinig aan slijtage onderhevige delen heeft, is het onderhoud aan deze machine minimaal wanneer dit wordt vergeleken met andere technieken. 

Met een Naili schottencompressor uit de PB-serie heeft u een zeer betrouwbare, onderhoudsvriendelijke en geluidsarme compressor, geschikt voor een lange levensduur.

Contact

Specialist perslucht

Mitchell Riedijk