Ga naar hoofdinhoud
Speciaal cilinders

Speciaal cilinders

Een cilinder geheel naar uw wensen, ontwikkeld door ervaren engineers

De groep speciaal-cilinders is één van onze favoriete productgroepen, hier kunnen we écht laten zien wat we voor u waard zijn! Samen met u bepalen we wat uw eisen en voorwaarden zijn. Op basis daarvan stellen we een programma van eisen (PvE) samen. Onze engineers gaan voor u aan het werk en komen met een (3D) ontwerp; dit ontwerp kunt u integreren in uw toepassing.

Vele uitvoeringen en moeilijkheidsgraden mogelijk

Speciaal cilinders kunnen sterk variëren in uitvoering en moeilijkheidsgraad, maar ook in het benodigde volume. Afhankelijk van de omgeving en toepassing kunnen speciale materialen of coatings worden geselecteerd voor een betrouwbare en lange levensduur.

Een cilinder met geïntegreerde ventielen die geheel zelfstandig heen en weer beweegt zodra hij op lucht is aangesloten en geschikt moet zijn voor een zeer agressieve omgeving is veel complexer dan een compact inbouwende cilinder die zonder deksels op een manifold blok moet worden gemonteerd. Met onze expertise en het goedgekeurde ontwerp selecteren wij de beste specialist voor u.

speciaal-cilinder-1.png

speciaal-cilinder-2.png

Wij zoeken altijd naar de beste verhouding van kostprijs en volume

Het minimale aantal waarvoor wij aan de slag gaan is 1, maar ook series van enkele duizenden stuks kunnen moeiteloos worden opgepakt. Met deze aanpak weten we voor u altijd de beste kostprijs te realiseren.

Na het prototype en validatie wordt er een evaluatie gedaan waarna er optimalisaties kunnen worden geïmplementeerd.

Indien uw opdracht een wederkerende productie betreft gaan we in overleg met u om onder andere de beschikbaarheid, veiligheidsvoorraad en verpakkingen optimaal in te richten.

Neem contact op met onze engineers

Heeft u interesse in een cilinder die helemaal op maat gemaakt is voor uw toepassing? Neem dan contact op met onze engineers, zij helpen u graag verder!

Rijk van Dongening. Rijk van Dongen