Ga naar hoofdinhoud
artec_overview_r.png

Groot aanbod en snelle levertijd

Q Plus heeft een zeer gedegen plaats in de Nederlandse cilindermarkt, met name in de machinebouw. En daar zijn productkwaliteit, leverbetrouwbaarheid en kostprijs van doorslaggevend belang. De eindgebruikers die via de lokale handel worden bediend zullen ons niet kennen. Maar met de hoge mate van standaardisatie en dus uitwisselbaarheid met alle andere A-merken verdient het aanbeveling te praten over cilindernormen in plaats van cilindermerken om zo een slag te maken in kostenbesparing en verbeterde service.

ISO standaard

We hebbende ISO standaard cilinders opgenomen die we snel uit voorraad kunnen leveren. Ook kunnen we deze in onze eigen productie voor u assembleren.

"Ons probleemoplossend vermogen, onze korte reactietijden en de mogelijkheid speciale cilinders te ontwerpen en snel te kunnen prototypen zijn dé reden om contact met ons op te nemen, eventueel via uw lokale wederverkoper."

Import bij cilinderspecialisten

We importeren van twee cilinderspecialisten Artec en Pemaks, zodat er ruim 160 personen voor uw cilinders aan het werk zijn.

Contact

Specialist draaidoorvoeren en pneumatiek

Sjanien Sinke