Ga naar hoofdinhoud
Prevost snelkoppelingen

Prevost snelkoppelingen

Over Prevost

Prevost is in 1978 opgericht en biedt een scala aan producten ontworpen voor persluchtnetwerken en vloeistofdistributie. Het bedrijf is aanwezig in de belangrijkste industriële en automobiele sectoren met behulp van pneumatische en hydraulische kracht. Dankzij de ervaring ontwikkelt Prevost nu haar internationale aanwezigheid en heeft veel klanten in Europa, de VS en meer dan 80 andere landen.

Prevost heeft zijn hoofdkantoor in Annecy-le-Vieux (Frankrijk) en heeft zijn eigen logistieke platform. In 1999 heeft het bedrijf de dochteronderneming Prevost Corp. in de VS opgericht. En sinds september 2010 heeft het bedrijf een tweede dochteronderneming, Prevost UK Ltd.

Innovatie en kwaliteit zijn altijd de twee centrale pijlers van de ontwikkeling van het bedrijf geweest en vormen de reden waarom Prevost nu aanbiedt. Talrijke gepatenteerde producten, met steeds meer geoptimaliseerde prestaties en in overeenstemming met alle toepasselijke normen.

Meer informatie: www.prevost.eu

Prevost snelkoppelingen bij Q Plus

Q Plus heeft met Prevost het breedste pakket perslucht veiligheidskoppelingen in huis. Al u kosten wilt besparen, bent u bij ons aan het juiste adres: lekvrij werken, extreem lage drukverliezen en gegarandeerde veiligheid. U mag van ons alle benodigde kennis verwachten.

IMG_presentation-homepage.png

Contact

Specialist leidingsystemen en snelkoppelingen

Robin Euser