HPX | Hoge druk

HPX hydrauliek toepassing

De dry-break hydrauliek snelkoppelingen serie HPX zijn niet voor de standaard lage druk toepassingen.

De koppelingen verkrijgbaar in doorlaten van 8, 12, 20, 25 en zelfs 33 mm zijn voor de zware toepassingen met hoge drukken tot 500 bar, trillingen, drukpieken en alle andere problemen die u kunt bedenken. Het temperatuur bereik van de koppeling is van -10° tot +150 °C De schroefdraad is voorzien van een non stick laag zodat hij altijd weer los te nemen is, zelfs na langere tijd. Door de vertanding op de schroefhuls kan deze niet lostrillen. Standaard stofkappen helpen de afdichtingsvlakken schoon te houden. Natuurlijk meerdere draadsoorten, afdichtingen en montage wijzen beschikbaar.

Documentatie

De koppelingen, verkrijgbaar in doorlaten van 8, 12, 20, 25 en zelfs 33 mm, zijn voor de zware toepassingen met hoge drukken tot 500 bar, trillingen, drukpieken en alle andere problemen die u kunt bedenken. Het temperatuurbereik van de koppeling is van -10° tot +150 °C.

De schroefdraad is voorzien van een non-stick laag zodat hij altijd weer los te nemen is, zelfs na langere tijd. Door de vertanding op de schroefhuls kan deze niet lostrillen.

Standaard stofkappen helpen de afdichtingsvlakken schoon te houden. Natuurlijk meerdere draadsoorten, afdichtingen en montage wijzen beschikbaar

Welke snelkoppeling heb ik nodig?

Er zijn veel snelkoppelingen in talloze variaties beschikbaar. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Vraag één van onze technisch adviseurs om een vrijblijvend advies voor uw werksituatie.