Ga naar hoofdinhoud
ISO 6432 Minicilinder

ISO 6432 Minicilinder

O-serie lichtgewicht ISO 6432 minicilinders

De O serie cilinders van Artec zijn moderne, lichtgewicht ISO 6432 cilinders verkrijgbaar met de slijtvaste polyurethaan (PU) afdichtingen. Er zijn legio uitvoeringen leverbaar, maar altijd met RVS 303 zuigerstang en prijstechnisch zeer concurrerend.

De O serie is ook met een ATEX certificaat leverbaar.

RVS buis en aluminium kappen

De minicilinders zijn opgebouwd uit een RVS buis en aluminium kappen die aan elkaar zijn gefelst. Hierdoor zijn de cilinders niet te reviseren, hetgeen gezien de lage kostprijs ook geen probleem is.

Optioneel kunt u de materialen en uitvoering van de cilinder aanpassen, zoals bijvoorbeeld een RVS 316 zuigerstang, een holle zuigerstang of zonder magneet in de zuiger.

Z-serie - Robuust en corrosiebestendig

De Z serie cilinders van Artec zijn gemaakt van AISI 304 en 316 RVS. Dit maakt deze cilinders ontzettend robuust en corrosiebestendig. De standaardversie bevat een stangafdichting die geschikt is voor contact met bijtende middelen en voedsel (FDA-goedgekeurd). FKM-afdichtingen voor hoge temperaturen zijn beschikbaar.

ATEX en geschikt voor food, chemie en farmacie

Cilinders uit deze serie voldoen aan de ATEX-richtlijn voor gebruik in omgevingen met potentieel explosieve atmosferen. Het ATEX certificaat is beschikbaar op aanvraag.

Deze cilinders zijn uitermate geschikt voor toepassingen in sectoren als food, chemie en farmacie.

Contact

Specialist draaidoorvoeren en pneumatiek

Sjanien Sinke