Ga naar hoofdinhoud
Farmacie en Biotechnologie

Farmacie en Biotechnologie

Stäubli HCB serie: dry-break koppeling met veel opties

De HCB wordt standaard geleverd als een RVS 316L snelkoppeling voor de veeleisende omgeving. Hij is verkrijgbaar in meerdere doorlaten: 3, 5, 8, 12, 16 & 20 mm en is geschikt voor drukken tot 350 bar  (HCB03) en toepasbaar met zowel gassen, vacuüm als vloeistoffen. Het is een Dry-break (Non-spill) snelkoppeling, (nagenoeg geen luchtinsluitingen en afkoppelverliezen). Door het brede scala van beschikbare afdichting en de mogelijkheid van meerdere (onderling niet te verwisselen) uitvoeringen, is de HCB zeer geschikt voor de chemie en farmaceutische industrie. Door de makkelijk te bedienen bajonetsluiting is de HCB zeer compact.  Dit wordt wel gecombineerd met een goede doorlaat en een lage drukval. Meerdere draad- of pijpaansluitingen zijn mogelijk. Op aanvraag ook mogelijk met een Tri-Clamp aansluiting 

PNG_HCB-(3).png

RBE_groep.png

RBE: Veelzijdige serie met diverse uitvoeringsopties

Vijf doorlaten van 3mm tot en met 19mm en drie hoofdmaterialen van chroomstaal tot RVS 316L. De koppelingen zijn leverbaar in alle mogelijke klepconfiguraties en hebben vrijwel geen beperkingen met betrekking tot de leverbare afdichtingen. We gaan van 450 bar tot bijna absoluut vacuum van 0,001 Torr. Daarnaast heeft de RBE serie veel opties zoals onverwisselbaarheid voor het veilig gebruik van meerdere mediums naast elkaar, paneelmontage en enkele drukknop opties Ook speciale oppervlakte behandelingen, verpakken in cleanroom en vele andere opties zijn probleemloos mogelijk. Voor gassen en vloeistoffen is de RBE een betaalbare snelkoppeling met onbetaalbare mogelijkheden en kwaliteit.

Modulair

De RBE snelkoppeling is een modulair systeem. Er zijn dan ook vele opties mogelijk.

Neem contact op met onze specialist.

Geschikt voor non-spill toepassingen om steriele verbindingen te maken

U kunt deze snelkoppelingen toepassingen voor non-spill steriele verbindingen waarbij de verbinding snel verbroken kan worden. Deze snelkoppelingen zijn voorzien van flat-face.

PNG_CBC.png

PNG_UPA20.png

RVS snelkoppelingen conform agri-voeding en farmacie

Een RVS snelkoppeling zonder afsluitkleppen (open flow). Triclamp aansluitingen mogelijk, conform ISO 2852. De koppelingen voldoen aan de agri-voeding en farmacie voorschriften, dus RVS, specifieke smering, FDA afdichtingen en USP Class VI afdichtingen.

De delen die in aanraking komen met het medium hebben een oppervlakte behandeling ondergaan (Ra 0.8), waardoor ze goed te reinigen zijn.

UPA: Verkrijgbaar in doorlaten: 8, 12 & 20 mm.

UPB: Verkrijgbaar in doorlaten: 25, 33 & 50 mm.

UPC: goed te reinigen en sterileren

Een RVS snelkoppeling zonder zg “dode ruimten”, waardoor deze goed gereinigd of gesteriliseerd kan worden.

Materiaal: RVS316L, met Ra 0.6 oppervlakte behandeling van de delen die met het medium in aanraking komen.

PNG_UPC05.png

Contact

Specialist leidingsystemen en snelkoppelingen

Robin Euser