CBI | Lage druk

CBI Hydrauliek toepassing

De CBI is een algemeen toepasbare dry break koppeling die kan worden gebruikt voor lage druk hydrauliek toepassingen tot 50 bar.

De snelkoppeling is te verkrijgen in doorlaten van 6, 9 en 12mm. U kunt de koppeling aankoppelen door eenvoudig opdrukken en af nemen, en er zijn legio aansluitingen voor u beschikbaar. We kunnen afhankelijk van de toepassing de afdichting voor u aanpassen waarmee alle synthetische en ook thermische oliën aangekoppeld kunnen worden. Door de goede flow eigenschappen is dit een zeer compacte koppeling in de toepassing met hydrauliek olie.

Documentatie

De CBI is een algemeen toepasbare dry break koppeling die kan worden gebruikt voor lage druk hydrauliek toepassingen tot 50 bar.

De snelkoppeling is te verkrijgen in doorlaten van 6, 9 en 12mm. U kunt de koppeling aankoppelen door eenvoudig opdrukken en af nemen, en er zijn legio aansluitingen voor u beschikbaar. We kunnen afhankelijk van de toepassing de afdichting voor u aanpassen waarmee alle synthetische en ook thermische oliën aangekoppeld kunnen worden. Door de goede floweigenschappen is dit een zeer compacte koppeling in de toepassing met hydrauliek olie.

Welke snelkoppeling heb ik nodig?

Er zijn veel snelkoppelingen in talloze variaties beschikbaar. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Vraag één van onze technisch adviseurs om een vrijblijvend advies voor uw werksituatie.