Ga naar hoofdinhoud
ISO 6150B profiel DN 6

Diverse materialen en doorlaten beschikbaar

Q Plus biedt het ISO 6150 B profiel aan met een drukknopbediening en een schuifbediening. Beide versies zijn te verkrijgen met een kunststof huis of een messing vernikkeld huis.

De drukknopbediening is met een doorlaat DN6 en DN8 verkrijgbaar met een kunststof huis en de DN11 met een huis van roestvast 17% chroomstaal. De schuifbediening heeft standaard een kunststof huis. De DN6 is ook verkrijgbaar in een messing vernikkelde uitvoering.

Gehard stalen steeknippels

Q Plus levert uitsluitend gehard stalen insteeknippels, omdat deze in tegenstelling tot het zachtere messing niet beschadigen als ze op de werkvloer vallen. Beschadigingen aan insteeknippels veroorzaken dure lekkages door de O-ringen in de snelkoppeling te beschadigen. Vervang uw messing insteeknippels.

Vereisten vanuit de ARBO

Wat verlangt de ARBO wet van u met betrekking tot perslucht veiligheid?

Het draait hoofdzakelijk om artikel 3.17 van het ARBO besluit: “Voorkomen van gevaar door voorwerpen, producten, vloeistoffen of gassen te worden getroffen.” Het gevaar te worden getroffen of geraakt door voorwerpen, producten of onderdelen daarvan dan wel vloeistoffen of gassen, of het gevaar bekneld te raken tussen voorwerpen, producten of onderdelen daarvan, wordt voorkomen en indien dat niet mogelijk is zoveel mogelijk beperkt.

Contact

Specialist leidingsystemen en snelkoppelingen

Robin Euser