Ga naar hoofdinhoud
Verf en lak snelkoppelingen

Verf en lak snelkoppelingen

LAK en LAK/IP

Met de LAK serie heeft Staubli een brede range koppelingen voor verfspuiten in haar programma. Met name de professionele gebruiker is zeer te spreken over de standtijd van deze koppelingen.

Er zijn twee modellen: de LAK voor oplosmiddelen gedragen verven (voor zolang ze nog bestaan) en de LAK/IP voor water gedragen verven. Natuurlijk zijn de koppelingen zeer licht van gewicht en goed bestendig tegen de schurende eigenschappen van de pigmenten. Door de speciale uitvoering van de steeknippels zal de verf na afkoppelen niet uit de capillaire openingen lopen. Een schone werkplek is daarmee gegarandeerd. De afdichtingen van PVDF of PTFE zorgen voor een lange standtijd, natuurlijk zijn de koppelingen geheel siliconen vrij. Door de materialen en vorm zijn ze eenvoudig te reinigen. De aansluitingen zijn zo gemaakt dat u direct op uw spuitpistool of slang kunt aansluiten.

Natuurlijk zijn er koppelingen voor circulatie systemen, insteeknippels met filters of extra lichte koppelingen voor perslucht toevoer. Het pakket is compleet, neem even contact met ons op.

PNG_LAK en LAK-IP.png

RBE_groep.png

RBE: Veelzijdige serie met diverse uitvoeringsopties

Vijf doorlaten van 3mm tot en met 19mm en drie hoofdmaterialen van chroomstaal tot RVS 316L. De koppelingen zijn leverbaar in alle mogelijke klepconfiguraties en hebben vrijwel geen beperkingen met betrekking tot de leverbare afdichtingen. We gaan van 450 bar tot bijna absoluut vacuum van 0,001 Torr. Daarnaast heeft de RBE serie veel opties zoals onverwisselbaarheid voor het veilig gebruik van meerdere mediums naast elkaar, paneelmontage en enkele drukknop opties Ook speciale oppervlakte behandelingen, verpakken in cleanroom en vele andere opties zijn probleemloos mogelijk. Voor gassen en vloeistoffen is de RBE een betaalbare snelkoppeling met onbetaalbare mogelijkheden en kwaliteit.

Modulair

De RBE snelkoppeling is een modulair systeem. Er zijn dan ook vele opties mogelijk.

Neem contact op met onze specialist.

HVLP: Anti-statische slang

Door deze eigenschap zal de slang tijdens gebruik veel minder verfnevel aantrekken en langer bruikbaar blijven. De slang is zeer soepel en zal daarom niet snel in een krul gaan staan die daarna tegen een net gespoten oppervlakte aan zal kantelen. Natuurlijk is hij goed temperatuursbestendig en kan hij altijd in de spuitcabine blijven liggen.

De slangen zijn op verzoek leverbaar met licht gewicht snelkoppelingen van 7 of 8mm doorlaat. Deze kunststof snelkoppelingen van model ERS of ESG zullen als ze tegen uw plaatwerk aankomen geen beschadigingen geven. Een veilig gevoel.

HVLP.png

Contact

Specialist leidingsystemen en snelkoppelingen

Robin Euser