SPC | Non-spill RVS

SPC

De SPC snelkoppeling is een RVS Dry-break (Non-spill) snelkoppeling met een zeer ingenieuze ontwikkeling van Stäubli om uitlijnfouten tussen twee koppelingen in een constructie op te kunnen vangen. De SPC is beschikbaar in vier doorlaten van 3, 5, 8, 12 & 20 mm, waarbij de maximale drukken tot 450 bar gaan.De koppelingen zijn vrijwel afkoppelverlies vrij om vervuiling en lucht in koppeling tegen te gaan en leverbaar met meerdere afdichtingen. Uitlijn fouten (Øa) van 0,25 tot 0,5 mm zijn mogelijk. Belangrijkste toepassingen zijn in gereedschap wissel systemen en in een constructie geïntegreerde snelkoppelingen.Ook in koeltoepassingen voor elektronica zijn belangrijke toepassingen gerealiseerd.

Documentatie

De SPC snelkoppeling is een RVS Dry-break (Non-spill) snelkoppeling met een zeer ingenieuze ontwikkeling van Stäubli om uitlijnfouten tussen twee koppelingen in een constructie op te kunnen vangen. De SPC is beschikbaar in vier doorlaten van 3, 5, 8, 12 & 20 mm, waarbij de maximale drukken tot 450 bar gaan.

De koppelingen zijn vrijwel afkoppelverlies vrij om vervuiling en lucht in koppeling tegen te gaan en leverbaar met meerdere afdichtingen. Uitlijn fouten (Øa) van 0,25 tot 0,5 mm zijn mogelijk.

Toepassingen

Gereedschap-wisselsystemen

Constructie geïntegreerde snelkoppeling

Koeling voor elektronica

Welke snelkoppeling heb ik nodig?

Er zijn veel snelkoppelingen in talloze variaties beschikbaar. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Vraag één van onze technisch adviseurs om een vrijblijvend advies voor uw werksituatie.