Ga naar hoofdinhoud
Ø10–Ø80 Twin en triple guide cilinders voor hogere belastingen

Ø10–Ø80 Twin en triple guide cilinders voor hogere belastingen

Model MCGB: Ø10-Ø32 Cilinder met dubbele geleidestang 

Bewezen kwaliteit voor het opnemen van grote, excentrische belastingen. Precisie geleide cilinders model MCGB van Ø 12 tot Ø32mm met aan meerdere zijden aansluitingen voor de cilinderpoorten. Standaard magnetisch en met rubberen eindaanslag buffers. Zowel verkrijgbaar met glijlagers als ook kogelomloopbussen. Maximale slaglengte 200mm.

PNG_MCGB.png

Model MCG3: Ø63–Ø80 Cilinder met drie geleidestangen 

Extreem stabiele cilinder model MCG3 voor het tillen van grote, excentrisch geplaatste belastingen. Door de geleidingen is goede bewegingsafloop gegarandeerd. Kan in combinatie met een draaicilinder worden gebruikt om een draaiplatform te maken van 90° of 180°. Standaard slaglengtes tot 100mm, met een maximale hoekverdraaiing onnauwkeurigheid van 0,07°. Standaard magnetisch en met rubberen eindaanslag buffers.

PNG_MCG3.png

MCGD: Ø12–Ø32 Geleide cilinder tafelmodel 

Compacte tafelmodel cilinder MCGD met dubbele geleidestang voor zeer hoge cilinder belastingen. Hoge nauwkeurigheden van de geleidingen staan grote belastingen en momenten toe, maximale slaglengte 200mm. Zowel als vaste tafel, als ook met vast frame te gebruiken, al dan niet met stootdempers voor een gelijkmatige einddemping. Standaard magnetisch, rubberen eindaanslagen voor eindslag buffering.

PNG_MCGD.png

Contact

Specialist draaidoorvoeren en pneumatiek

Sjanien Sinke