Grippers

Het pakket van de grijpers is zo breed dat de conclusie alleen kan zijn dat dit van een echte specialist komt. 
Dat is ook zo.
Het is dan ook geen broodje van de bakker, en ze komen niet zo van de plank bij Q Plus. 

Net als bij sledes en geleidingen werken we hier met afroepen welke we daarna uit voorraad leveren. Een stukje engineering en overleg vooraf, een simpele logistiek daarna. Mocht u regelmatig verbruik hebben van grijpers, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. Een flinke besparing is snel gemaakt.

GROOT AANBOD, SNEL LEVERBAAR

Pneumatische grippers van o.a. Artec en E.MC

Grippers zijn er in vele uitvoeringen. Q Plus heeft een breed pakket pneumatische grippers  van o.a. Artec, Mindman en EMC. Dit maakt dat u bij ons terecht kunt voor precies die specifieke gripper die u nodig heeft. Onze leveranciers hebben een korte levertijd, waardoor wij u uw pneumatische gripper ondanks dat hij niet op voorraad is, toch snel kunnen leveren.

Onderdeel van uw geautomatiseerde productieproces

Een pneumatische gripper heeft standaard 2 of 3 grijpklauwen (parallel of haaks) met een enkel- of dubbelwerkende cilinder voor de beweging. Ze worden meestal gebruikt in geautomatiseerde productieprocessen. De voorwerpen kunnen variëren van kleine voorwerpen zoals printplaten of chips tot grote voorwerpen als spuitgietdelen.

Welke pneumatische gripper heb ik nodig?

Heeft u vragen over welke gripper bij uw werksituatie past, neem gerust contact op met één van onze technisch specialisten.